Caravaggio

Elektryczny Piec Narożny

Caravaggio

rozwiązanie jest tuż za rogiem

Wszechstronny i praktyczny piec elektryczny jednokomorowy lub dwukomorowy, charakteryzujący się zaokrągloną fasadą ze stali nierdzewnej, która dzięki specjalnej konfiguracji kątowej może być również stosowana w małych przestrzeniach.

WERSJA TS : System sterowania z ekranem dotykowym z możliwością ustawienia temperatury komory i mocy dwóch grup rezystancji (górnej i dolnej) w zróżnicowany sposób od 0% do 100%; zintegrowane funkcje PIROLIZY, EKONOMII i SZYBKIEGO ODZYSKIWANIA CIEPŁA; programowanie pieczenia; ostrzeżenie akustyczne o zakończeniu pieczenia; tygodniowy zegar; 

WERSJA CD : System sterowania z kartą elektroniczną; możliwość ustawienia temperatury komory i mocy grup rezystancji (górnej i dolnej) w zróżnicowany sposób: „OFF” wyłączone, „MIN” 33% lub „MAX” 100%; ostrzeżenie akustyczne o zakończeniu pieczenia; programowalny start piekarnika z odliczaniem do 99 godzin.

Karta Techniczna

Cuppone oferuje szeroką i zróżnicowaną gamę jedno- i dwukomorowych pieców elektrycznych zaprojektowanych, zbudowanych i przetestowanych w firmie, we współpracy z najlepszymi profesjonalistami w świecie pizzy, aby zaspokoić każdą potrzebę gotowania. Staranny wybór najwyższej jakości i najnowocześniejszych materiałów na rynku, zastosowanie najbardziej zaawansowanych technologii w celu uzyskania najlepszej wydajności, szczególna uwaga poświęcona projektowi i ergonomii, rygorystyczne przestrzeganie międzynarodowych przepisów bezpieczeństwa sprawiają, że piece elektryczne Cuppone to idealny wybór dla tych, którzy oczekują doskonałości w kuchni

Mocne Strony

Wszystkie modele mogą być dostarczane z podstawą (z kołami lub bez i tylko w modelu 835 z wycięciem do wkładania miksera lub bez) oraz dedykowany okap (z silnikiem 5-biegowym lub bez).

Pięciokątny kształt odpowiedni do ustawienia pieca w rogu

Zaokrąglona fasada ze stali nierdzewnej

Komora pieczenia ze stali nierdzewnej

Płyta z kordierytowej cegły

Izolacja z wełnie mineralnej

Drzwi z podwójną szybą panoramiczną oraz systemem otwierania i zamykania ze sprężyną naciskową

Uszczelnienie termiczne między drzwiami a komorą pieczenia

Zintegrowany system odzyskiwania ciepła w komorze gotowania

 

Elektronicznie regulowany odpowietrznik do gotowania

Oświetlenie komory gotowania za pomocą dwóch lamp 12V

Termostat bezpieczeństwa

Wentylator chłodzący

caravaggio

Kontakt

  • Wojciech Sawicz
  • 796 729 002
  • kontakt@gastro-centrum.pl
  • Adam Wiczkowski
  • 696 444 126
  • kontakt@gastro-centrum.pl
  • Anna Bracka
  • 785 181 426
  • kontakt@gastro-centrum.pl