Giotto
Elektryczny Piec Obrotowy
Giotto
Sterowanie cyfrowe, podwójna prędkość obrotowa
Maksymalna precyzja i kontrola wydajności, szybkość i powtarzalność wypieku, duża praktyczność i ergonomia .
Są to plusy odnowionego pieca elektrycznego z obrotowym stołem GIOTTO wersji cyfrowej. Dzięki nowemu systemowi sterowania z ekranem dotykowym można: niezależnie i bardziej precyzyjnie regulować temperaturę komory , moc dwóch grup rezystorów (górny i dolny) od 0% do 100%, prędkość i kierunek obrotu stołu i moc wyciągową okapu, harmonogram pieczenia; harmonogram cotygodniowych startów; zoptymalizować zużycie energii.
Podczas transportu i instalacji można obracać piekarnik na podstawie wyposażonym w kółka, zwiększając maksymalne wymiary do 79 cm szerokości i 196 cm wysokości, aby umożliwić przejście przez normalne drzwi.


Karta Techniczna



Mocne Strony
Pięciokątny kształt odpowiedni do ustawienia pieca w rogu
Zaokrąglona fasada ze stali nierdzewnej
Komora pieczenia ze stali nierdzewnej
Płyta z kordierytowej cegły
Izolacja z wełnie mineralnej
Drzwi z podwójną szybą panoramiczną oraz systemem otwierania i zamykania ze sprężyną naciskową
Uszczelnienie termiczne między drzwiami a komorą pieczenia
Zintegrowany system odzyskiwania ciepła w komorze pieczenia
Elektronicznie regulowany kominek (odparowanie komory )
Oświetlenie komory gotowania za pomocą dwóch lamp 12V
Termostat bezpieczeństwa
Wentylator chłodzący










Kontakt
- Wojciech Sawicz
- 796 729 002
- kontakt@gastro-centrum.pl
- Adam Wiczkowski
- 696 444 126
- kontakt@gastro-centrum.pl
- Anna Bracka
- 785 181 426
- kontakt@gastro-centrum.pl