Michelangelo

Elektryczny Piec 

Michelangelo

Design i technologia dla wszystkich rodzajów gotowania

Wszechstronny i praktyczny piec elektryczny jednokomorowy lub dwukomorowy z zaokrągloną frontem ze stali nierdzewnej.

WERSJA TS : System sterowania z ekranem dotykowym z możliwością ustawienia temperatury komory i mocy dwóch grup rezystancji (górnej i dolnej) w zróżnicowany sposób od 0% do 100%; zintegrowane funkcje PIROLIZY, EKONOMII i SZYBKIEGO ODZYSKIWANIA; programowanie gotowania; ostrzeżenie akustyczne o zakończeniu gotowania; tygodniowy zegar; Porządek.

WERSJA CD : System sterowania z kartą elektroniczną; możliwość ustawienia temperatury komory i mocy grup rezystancji (górnej i dolnej) w zróżnicowany sposób: „OFF” wyłączone, „MIN” 33% lub „MAX” 100%; ostrzeżenie akustyczne o zakończeniu gotowania; programowalny start pieca z odliczaniem do 99 godzin.

Karta Techniczna

Cuppone oferuje szeroką i zróżnicowaną gamę jedno- i dwukomorowych piekarników elektrycznych zaprojektowanych, zbudowanych i przetestowanych w firmie, we współpracy z najlepszymi profesjonalistami w świecie pizzy, aby zaspokoić każdą potrzebę gotowania. Staranny wybór najwyższej jakości i najnowocześniejszych materiałów na rynku, zastosowanie najbardziej zaawansowanych technologii w celu uzyskania najlepszej wydajności, szczególna uwaga poświęcona projektowi i ergonomii, rygorystyczne przestrzeganie międzynarodowych przepisów bezpieczeństwa sprawiają, że piekarników elektrycznych Cuppone to idealny wybór dla tych, którzy oczekują doskonałości w kuchni

Mocne Strony

Wszystkie modele mogą być dostarczane z podporą (z kołami lub bez oraz, z wyjątkiem modelu 435, z wycięciem do wkładania miksera lub bez) oraz z przyssawką (z silnikiem 5-biegowym lub bez).

  • Zaokrąglona fasada ze stali nierdzewnej
  • Komora gotowania ze stali nierdzewnej
  • Płyta z kordierytowej cegły
  • Izolacja w odparowanej wełnie mineralnej
  • Drzwi z podwójną szybą panoramiczną oraz systemem otwierania i zamykania ze sprężyną naciskową
  • Uszczelnienie termiczne między drzwiami a komorą gotowania
  • Zintegrowany system odzyskiwania ciepła w komorze gotowania
 
  • Elektronicznie regulowany odpowietrznik do gotowania
  • Oddzielna grupa poleceń
  • Opancerzone i zróżnicowane grzejniki elektryczne na niebie i pod straganami
  • Oświetlenie komory gotowania za pomocą dwóch lamp 12V
  • Termostat bezpieczeństwa
  • Wentylator chłodzący

Kontakt

  • Wojciech Sawicz
  • 796 729 002
  • kontakt@gastro-centrum.pl
  • Adam Wiczkowski
  • 696 444 126
  • kontakt@gastro-centrum.pl
  • Anna Bracka
  • 785 181 426
  • kontakt@gastro-centrum.pl